Συμβουλές Ομορφιάς & Άρθρα

Dry Oil.. το must have προϊόν του καλοκαιριού!

To καλοκαίρι η επιδερμίδα μας χρειάζεται μια επιπλέον περιποίηση αφού τόσο η έκθεση στον ήλιο όσο και η θάλασσα την αφυδατώνουν με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπή και κουρασμένη. Βέβαια, δεν είναι μόνο το δέρμα που επηρεάζεται από τον ήλιο αλλά και τα μαλλιά τα οποία χρειάζονται ένα εξίσου δυνατό boost ενυδάτωσης.

Μετά από αναζήτηση λοιπόν ανακάλυψα το ιδανικό προϊόν που προσφέρει ακριβώς την ενυδάτωση που έχουμε ανάγκη όλες μας στο πρόσωπo, στο σώμα αλλά και στα μαλλιά! Το Dry Oil της YOUTH LAB. θα είναι το must –have προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από τα αγαπημένα του καλοκαιριού αφού είναι τόσο εύκολο στη χρήση του και παράλληλα τόσο αποτελεσματικό.

Το Dry Oil είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που προσφέρει εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση – αυτό που θέλουμε δηλαδή όλους τους καλοκαιρινούς μήνες – θρέφει σε βάθος ενώ δίνει λάμψη στο δέρμα.

“Πλέον φροντίζω να το χρησιμοποιώ καθημερινά καθώς ένιωσα, από την πρώτη κιόλας μέρα, την επιδερμίδα μου super ενυδατωμένη και φρέσκια! Μάλιστα παρόλο που έχω λιπαρό δέρμα, το συγκεκριμένο λάδι εφαρμόζεται τέλεια και στο πρόσωπο χωρίς να αισθάνομαι ότι «βγάζει λιπαρότητα» μέσα στην ημέρα καθώς είναι μη φαγεσωρογόνο (κατάλληλο για επιδερμίδα με ακμή ή τάση με ακμή). Plus, προστατεύει το δέρμα μου και από την πρόωρη γήρανση – τι άλλο να ζητήσω από ένα μόνο προϊόν;

Ακόμη, δεν παραλείπω να το εφαρμόζω στις άκρες των μαλλιών μου μετά το λούσιμο καθώς πρόσφατα έβαψα τα μαλλιά μου και θέλω να προστατέψω τόσο το χρώμα όσο και την υφή τους. Όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το ισιωτικό μου πάλι εφαρμόζω λίγες σταγόνες στις άκρες των μαλλιών μου ώστε να τα προστατεύσω από την θερμότητα, μιας και το συγκεκριμένο περιέχει έλαιο από ζαχαροκάλαμο που παρέχει θερμική προστασία και αυξάνει την ελαστικότητα μειώνοντας σημαντικά το σπάσιμο στις άκρες.

Έχω ήδη πειστεί ότι το Dry Oil της YOUTH LAB. θα είναι το αγαπημένο μου προϊόν για αυτό το καλοκαίρι, αφού μου κάνει πιο εύκολη και γρήγορη την καθημερινή μου ρουτίνα. Σίγουρα θα είναι το πρώτο beauty item που θα βάλω στη βαλίτσα των διακοπών μου!

Δοκιμάστε το και θα δείτε και εσείς την επιδερμίδα σας να λάμπει όλο το καλοκαίρι!”