Συμβουλές Ομορφιάς & Άρθρα

Tips για λαμπερά μαλλιά και δέρμα!

Μια από τις πιο κλασικές ερωτήσεις  είναι, πως να διατηρήσω τα μαλλιά και το δέρμα μου λαμπερά.

Δεν θέλει κόπο όπως πολλοί φαντάζονται, θέλει απλά τρόπο.

Και ποιος είναι ο τρόπος;

Ένα μαγικό ξηρό λάδι για όλες τις χρήσεις που χωράει εύκολα στην τσάντα ή την βαλίτσα και θα έχεις την λάμψη που επιθυμείς όλο τον χρόνο!

Το DRY OIL από τη YOUTHLAB., το οποίο βέβαια δεν είναι ένα απλό λάδι, αλλά ένα λάδι 3 σε 1 – για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Δηλαδή με ένα και μόνο προϊόν καλύπτεις όλες τις ανάγκες του σώματός σου, αφού προσφέρει εντατική ενυδάτωση, θρέψη, έχει αντιοξειδωτική δράση έναντι στις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση και ταυτόχρονα δίνει τη λάμψη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Στα συν του DRY OIL που το κάνουν να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των ελαίων, όπως είναι η ενυδάτωση και η θρέψη, απομονώνοντας ταυτόχρονα τα μειονεκτήματά τους αφού έχει ελαφριά υφή, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ λιπαρότητα και απορροφάται άμεσα! Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα σου προσλαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά χωρίς να είναι λιπαρό και η αίσθηση που σου αφήνει θα σε ενθουσιάσει πραγματικά!

Συνεπώς αν θα η ερώτηση είναι: εγώ που έχω λιπαρό δέρμα «γίνεται να το χρησιμοποιήσω;» όπως καταλαβαίνεις η απάντηση είναι Ναι, και πάλι ναι!

Και ποια είναι τα “δυνατά” στοιχεία του DRY OIL;

Για τα μαλλιά: Μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό και το φριζάρισμα, παρέχει προστασία από τη θερμότητα και τις βαφές και αυξάνει την ελαστικότητα, μειώνοντας σημαντικά το σπάσιμο στις άκρες.

Για το δέρμα: Ενδυναμώνει την επιδερμίδα για να κρατήσει την υγρασία της και βοηθάει τον οργανισμό να παράγει το δικό του υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο… που έχει ως αποτέλεσμα, βαθιά ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων.

Και Bonus tip: Καθώς το τοποθετείτε στα μαλλιά σας, περάστε το DRY OIL και πάνω από τα νύχια σας, είναι ιδανικό για την ενδυνάμωσή τους. Και όπως λέει ο λαός, Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!!!

Τώρα βέβαια αν σου άρεσε αυτό το bonus, μπορώ να σου προτείνω και 6 μη παραδοσιακούς τρόπους να το χρησιμοποιήσεις, πέρα από τους προφανής:

1. Bath tip: Στο μπάνιο πρόσθεσε λίγες σταγόνες μαζί με το αφρόλουτρο σου για θρέψη.
2. Make up tip: Βάλε  1-2 σταγόνες στο makeup και με τη λάμψη θα με θυμηθείς.
3. Hair Styling tip: Βάλε στις παλάμες σου μερικές σταγόνες και ανακάτεψε τα μαλλιά για να αποκτήσουν κίνηση.
4. Hair protection: Μία μέρα πριν τη βαφή, άπλωσε το κατά μήκος της τρίχας για θρέψη και προστασία από τα χημικά της βαφής.
5. Sun care hair protection: Απλώσε το στα μαλλιά για προστασία από τη θάλασσα και τον ήλιο.
6. Massage ritual: Κάνe μασάζ σε όλο το σώμα σου για χαλάρωση ώστε να φύγει η ένταση της ημέρας.

 

Το DRY OIL αλλά και όλη τη σειρά περιποίησης της YOUTH LAB. μπορείς να τα βρείς σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία και στο e-shop μας www.e-youthlab.com