Συμβουλές Ομορφιάς & Άρθρα

Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού “Reboot & Win”

Την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 παρουσία της συμβολαιογράφου Αθηνών, κας Βασιλικής Μπάη, έγινε στα γραφεία της εταιρείας μας η κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού Reboot & Win.

Με μεγάλη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώνουμε τους νικητές του διαγωνισμού:

Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει ένα 🚗  αυτοκίνητο Citroën Ami είναι η κα Μαρία Κιτσικούδη.

Οι 10 νικητές που κερδίζουν από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Retinol Reboot (η οποία περιέχει έναν ορό προσώπου Retinol Reboot Serum, μια κρέμα νυκτός Retinol Reboot Night Cream κι έναν ορό ματιών Retinol Reboot Eye Serum) είναι οι:

  1. Αικατερίνη Παπατάνου
  2. Καλλιόπη Μανωλάκου
  3. Δήμητρα Νικολάου
  4. Ευτυχία Βολακάκη
  5. Αρετή Μπάθα
  6. Αντιγόνη Τσαγκαλάκη
  7. Σοφία Χρηστίδου
  8. Γεωργία Σαμοθράκη
  9. Ιωάννα Παπαχρήστου
  10. Αθανασία Ντερμάρη

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού:

Οι νικητές θα ενημερωθούν από την εταιρεία μας για το χρόνο και τρόπο παραλαβής του δώρου τους μέσω προσωπικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) εντός πέντε (5) ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ.) και η εταιρεία, κατά την διακριτική της ευχέρεια, δύναται, κατά την απόδοση των δώρων στους νικητές, να ζητήσει την επίδειξη δημοσίου εγγράφου (λχ ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο κλπ.) από το οποίο θα αποδεικνύεται η ταυτότητα και η ηλικία του παραλήπτη του δώρου/νικητή. Για το αυτοκίνητο χρειάζεται άδεια οδήγησης. Μπορεί να οδηγηθεί από 16 χρονών με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (κατηγορία ΑΜ) (3).
Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Ο νικητής του αυτοκινήτου, θα πρέπει να παραστεί στα γραφεία της εταιρείας ώστε  να προσκομίσει την απόδειξη αγοράς καθώς και το κουτί του προϊόντος/ων που αγόρασε (ίδια με αυτά που προσκόμισε κατά τη συμμετοχή).

Στους νικητές της σειράς Retinol Reboot θα σταλούν τα δώρα μέσω courie, στη διεύθυνση που θα αποστείλουν στo email της εταιρείας: youthlab@youthlab.com.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους νικητές δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής του, αμελήσει, αδιαφορήσει, αρνηθεί το δώρο, το οποίο δικαιούται ή καταστεί αδύνατη η επικοινωνία μαζί του για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό του ή συντρέχουν στο πρόσωπό του λόγοι που τον κρίνουν ακατάλληλο για τη διεκδίκηση του δώρου σύμφωνα με τους Όρους του παρόντος, χάνει οριστικά οποιοδήποτε δικαίωμά του όσον αφορά το δώρο αυτό.

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να αποκλείσει τα άτομα αυτά και να επικοινωνήσει με τους 11 επιλαχόντες νικητές από τους εγκύρως συμμετέχοντες. Οι νέοι νικητές θα ειδοποιηθούν με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω σχετικά με την παραλαβή των δώρων από αυτούς. Η διαδικασία που προβλέπεται στην παράγραφο αυτή θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθούν έγκυροι νικητές και να παραληφθούν τα δώρα από αυτούς, μέχρι εξαντλήσεως όλων των ονομάτων που έχουν κληρωθεί.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την τεράστια ανταπόκριση και συμμετοχή!

Πάντα τυχεροί!

Η ομάδα της YOUTH LAB.