Συμβουλές Ομορφιάς & Άρθρα

Youth Shot.. για άμεση λάμψη & lifting effect στο βλέμμα σας!

Δύο από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε στα social media είναι “τι κρέμα ματιών να φορέσω” και “πώς να επιλέξω την κατάλληλη κρέμα ματιών”.

Επειδή λοιπόν από κάθε προϊόν ζητάμε να κάνει τα πάντα, το ίδιο ακριβώς θέλουμε και από την κρέμα ματιών μας, η οποία καλείται, όχι μόνο να ενυδατώσει σε βάθος την περιοχή γύρω από τα μάτια αλλά να κάνει αντιγήρανση, να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και φυσικά να μας χαρίσει το πιο λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα.

Η νέα και ιδανική προσθήκη για τη νέα skincare routine σας..  που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση… είναι το απόλυτο beauty tool της YOUTH LAB., το Youth Shot for Εyes!

Πρόκειται για μια πραγματικά hi tech συσκευασία με ένα απλικατέρ από κράμα μετάλλων για δροσιά και ανακούφιση της περιοχής των ματιών, έχει pump για να βγάζει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεται και επιπλέον δεν έρχεται σε επαφή το προϊόν με τα δάχτυλά σας!

Η εμπειρία είναι ανάλογη μιας αναζωογονητικής κρυοθεραπείας, αφού μέσα από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις μασάζ, θα δείτε την περιοχή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή πιο φωτεινή και τονωμένη.

Αναμφίβολα, όταν η τεχνολογία συναντά την επιστήμη μπορούν να γίνουν θαύματα και το αποδεικνύει η νέα κρέμα ματιών της YOUTH LAB.!

Ακόμα και το όνομα της Youth Shot for Eyes παραπέμπει ακριβώς σε αυτό που είναι…. ένα “σφηνάκι” νεανικότητας και φρεσκάδας για το βλέμμα που φωτίζει, ξεκουράζει και αναζωογονεί στη στιγμή, αλλά και το αποτέλεσμα που θα δείτε στον καθρέφτη σας μετά από εντατική χρήση, θα σας κάνει να το βάλετε στη λίστα με τα αγαπημένα σας top προϊόντα. Είναι μία κρέμα που τα κάνει όλα!

Γιατί είναι το Youth Shot for Εyes τόσο ξεχωριστό

Πέρα από την πρωτοπόρα συσκευασία του, στη σύνθεσή του κρύβονται γνωστά και άγνωστα συστατικά που κάνουν τη διαφορά στο βλέμμα σας… έτσι στο εκχύλισμα παπαρούνας και σε ένα πατενταρισμένο σύμπλεγμα οσμολυτών και αμινοξέων οφείλεται η αποτοξίνωση και τόνωση της μικροκυκλοφορίας της περιοχής, με αποτέλεσμα τη μείωση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων. Στο φυτικό εκχύλισμα κιχώριου οφείλεται το άμεσο αποτέλεσμα lifting και το πιο σημαντικό – η μακροπρόθεσμη σύσφιξη, ενώ με τη νέας γενιάς σταθεροποιημένη βιταμίνη C, η σύνθεση κρατά όλη τη δραστικότητά της μέχρι την τελευταία σταγόνα, φροντίζοντας για τη φωτεινότητα της περιοχής. Το οπτικό εφέ της άμεσης λάμψης και φωτεινότητας δίνουν τα ορυκτά μικροστοιχεία που διαχέουν το φως, «θολώντας» τις ατέλειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι κατάλληλο για γυναίκες ηλικίας 25+, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για vegan και δεν δοκιμάζεται σε ζώα!

Πώς γίνεται η χρήση του;

Πρώτο βήμα:

Εφαρμόζετε το Youth Shot for Εyes καθημερινά. Αφήνετε 2-3 τελίτσες από το προϊόν στην περιοχή των ματιών μου, ξεκινώντας  από την εσωτερική γωνία των ματιών μέχρι την εξωτερική.

Δεύτερο βήμα:

Ρολάρετε το απλικατέρ απαλά με φόρα προς τα κάτω μέχρι την εξωτερική γωνία, κάνοντας ένα μίνι λεμφικό μασάζ, ώστε να ενεργοποιηθεί η μικροκυκλοφορία και να μειωθούν τα οιδήματα. Έπειτα, επαναλαμβάνετε την κίνηση για τουλάχιστον 4 φορές.

Τρίτο βήμα:

Αντίστοιχα κάνετε τις ίδιες κινήσεις στο οστό του άνω βλεφάρου και ολοκληρώνετε με ήπιες ταμποναριστές κινήσεις με τον παράμεσο, προκειμένου να απορροφηθεί εντελώς το προϊόν.

– Μία άλλη χρήση που σας προτείνουμε… είναι να εφαρμόζετε το προϊόν πάνω από το makeup για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα μέσα στην ημέρα μου! Απλά προσοχή.. εκεί ταμπονάρεις με τα δάχτυλα το προϊόν.

Το νέο Youth Shot for Εyes είναι ένα υπερπροϊόν ματιών που λειτουργεί ως πασπαρτού για κάθε ανάγκη και το μόνο βέβαιο είναι ότι αν το δοκιμάσετε, δεν θα το αλλάξετε με καμία άλλη κρέμα ματιών.

Αν κι εσείς λοιπόν, επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα βλέμμα γεμάτο λάμψη και υγεία, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε το θαυματουργό Youth Shot for Εyes που θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά το βλέμμα σας!