Πολιτική Αποστολών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στέλνουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατό, αλλά αυτό δεν θα είναι πάντα την ίδια ημέρα με την παραγγελία σας.

Συνήθως επεξεργαζόμαστε και στέλνουμε την παραγγελία σας την επόμενη ημέρα (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι).
Ειδάλλως, θα αποστέλλεται την αμέσως επόμενη ημέρα.
Σε κάθε περίπτωση, εάν ο χρόνος αποστολής είναι διαφορετικός από το συνηθισμένο, θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

E-MAIL ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail . Εάν δεν λάβετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ελέγξτε το spam folder σας και δείτε αν μπορείτε να το εντοπίσετε. Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα SMS με τον αριθμό παρακολούθησης (tracking number) από την εταιρεία courier.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν μπορεί να υποστηριχθεί παράδοση συγκεκριμένης ώρας της ημέρας. Τα σχόλια προς την εταιρεία courier που αφορούν συγκεκριμένες ώρες παράδοσης δεν είναι δεσμευτικά, παρ’όλο που γίνεται προσπάθεια να ικανοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΧΩΡΕΣ ΕΕ, ΕΚΤΟΣ ΕΕ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)

Αποστολές προϊόντων από το e-youthlab.com γίνονται σε όλες τις χώρες εντός ΕΕ, εκτός ΕΕ αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου (εκτός των χωρών: Αλβανία – Βέλγιο – Ισπανία – Κύπρος – Πορτογαλία – Ν. Αφρική – όπου τα προϊόντα διατίθενται μέσω sites αντιπροσώπων).

Όλες οι αποστολές στο εξωτερικό πρέπει να εξοφλούνται πριν την αποστολή μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.

Οι αποστολές στο εξωτερικό (εκτός Ελλάδας) γίνονται μέσω:

Μόλις αποσταλεί η παραγγελία, θα λάβετε μέσω e-mail και ο αριθμός παρακολούθησης της αποστολής (tracking number), ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθηση της πορείας του δέματος σας μέσω του ιστότοπου της DHL (για αποστολές DHL), ή μέσω του ιστότοπου των ΕΛΤΑ.

Σε κάθε περίπτωση, εάν κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα προηγηθεί ηλεκτρονική επικοινωνία μαζί σας, ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα της πορείας της παραγγελίας σας.

Εκτελωνισμός και Δασμοί

Ο εκτελωνισμός γίνεται στη χώρα προορισμού με ευθύνη του παραλήπτη, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς και τις διατάξεις που διέπουν την τελωνειακή αρχή της χώρας. Στην περίπτωση επιβολής οποιονδήποτε δασμών ή τελών, αυτοί καταβάλλονται από τον παραλήπτη στη χώρα προορισμού. Η εταιρεία e-youthlab.com δεν είναι υπεύθυνη για καμία χρέωση ή οποιαδήποτε έγγραφα ζητηθούν εκτός Ελλάδος ή για οποιαδήποτε πακέτα που παραμένουν ή επιστρέφουν από τα Τελωνεία οποιασδήποτε χώρας. Η εταιρεία e-youthlab.com δεν αποζημιώνει και δεν επιστρέφει χρήματα για οποιαδήποτε πακέτα παραμένουν, κρατούνται ή δεν επιστρέφουν από τα Τελωνεία οποιασδήποτε χώρας.

Στην περίπτωση που κάποια παραγγελία δεν είναι δυνατό να εκτελωνιστεί στη χώρα προορισμού, είναι δυνατόν να γίνει επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, μόνο όταν και εφόσον τα προϊόντα επιστραφούν σε άριστη κατάσταση στην έδρα μας. Για τέτοιες επιστροφές προϊόντων, η μεταφορά στην έδρα μας, το κόστος μεταφορικών, αποθήκευσης και πιθανoύ εκτελωνισμού κατά την επιστροφή στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά ευθύνη του πελάτη. Στην περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν σε άριστη κατάσταση στην έδρα μας, ισχύουν οι σχετικοί όροι για τις επιστροφές προϊόντων (βλέπε σχετική σελίδα “Πολιτική Επιστροφών“).

Το e-youthlab.com δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις παραγγελιών ή παραδόσεων που μπορεί να οφείλονται άμεσα ή έμμεσα σε λόγους ανωτέρας βίας, καιρικών ή φυσικών φαινομένων, καταστροφών, πανδημιών, ατυχημάτων, απεργιών, τρομοκρατικών ή πολεμικών πράξεων, κυβερνητικών πράξεων, βλάβες ηλεκτρονικών συστημάτων ή δυσλειτουργίες λογισμικού, κλπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο και να σας κρατάμε ενήμερους για την πιθανή αποκατάστασή του.

Για κάθε άλλη περίπτωση είναι απαραίτητη η επικοινωνία μαζί μας με email στο eshop@youthlab.com για συγκεκριμένη τιμή αποστολής της κάθε παραγγελίας.

Παρακαλούνται οι επισκέπτες/χρήστες να διαβάσουν τους όρους χρήσης στη σχετική σελίδα του ιστότοπου.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
Μέσω E-mail: eshop@youthlab.com
Τηλεφωνικά: +30 216 900 0060  (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:00)