Πολιτική Επιστροφών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί η πλήρης ικανοποίησή σας, αλλά λόγω της φύσης των προϊόντων μας, είναι κοινό ότι οι προσδοκίες του πελάτη δεν μπορεί να εκπληρωθούν απολύτως εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής με το αντικείμενο αγοράς ή λόγω τεχνικών προδιαγραφών. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να το επιστρέψετε στην YOUTH LAB. ΑΒΕΕ εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Πριν αποφασίσετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 216 900 0060, ή στείλτε μας email στο eshop@youthlab.com για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Θα θέλαμε οι πελάτες μας να αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν αγοράζουν online. Έτσι, προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε ακόμα και μη ελαττωματικά προϊόντα. Ειδικά, για τις 30 πρώτες ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν για ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία παραδόθηκε. Συγκεκριμένα, το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί, να μην είναι γδαρμένο, σπασμένο ή βαμμένο. Επίσης, το προϊόν πρέπει να έχει και το κουτί του. Ο πελάτης πρέπει να αναλάβει το κόστος μεταφοράς της επιστροφής του προϊόντος / παραγγελίας. Η επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο μια φορά. Ο πελάτης, μετά τον έλεγχο του δέματος, μπορεί να ζητήσει την επιστροφή του ποσού του προϊόντος. Όλες οι αξιώσεις δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής (από και προς τον πελάτη).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η YOUTH LAB. θα αντικαταστήσει δωρεάν το ελαττωματικό προϊόν εφόσον το παραλάβει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Τα τέλη αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρεία YOUTH LAB. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μόνο κι εφόσον επιλεγεί η συνεργαζόμενη εταιρεία courier: ACS Courier με την ένδειξη: Χρέωση Παραλήπτη. Το κόστος επαναποστολής του προϊόντος προς αντικατάσταση, επιβαρύνει την εταιρεία YOUTH LAB. σε διαφορετική περίπτωση τα κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Σε περίπτωση μερικής ή ολικής καταστροφής ενός ή περισσότερων προϊόντων κατά τη μεταφορά, ο πελάτης υποχρεούται να ενημερώσει την εταιρεία μας εντός 48 ωρών από τη στιγμή της παραλαβής. Ο πελάτης επίσης υποχρεούται να αποστείλει φωτογραφικό υλικό στην εταιρεία μας στο οποίο να φαίνονται ευκρινώς τα κατεστραμμένα προϊόντα καθώς και το δέμα. Σε περίπτωση αποδεδειγμένης  καταστροφής προϊόντων κατά τη μεταφορά ο πελάτης αποζημιώνεται πλήρως από την εταιρεία μας είτε με νέα αποστολή των προϊόντων, είτε με επιστροφή της αξίας τους.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η αποστολή της. Αν μας έχετε δώσει το e-mail σας θα γνωρίζετε ποιά είναι η στιγμή αυτή, διότι θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την αποστολή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής και πριν την παραλαβή, επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά έξοδα, έξοδα επιστροφής από τη μεταφορική και τυχόν έξοδα αντικαταβολής (αν έχετε επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή). Αφού αφαιρεθούν τα παραπάνω, το υπόλοιπο ποσό της παραγγελίας θα σας επιστραφεί εντός 15 ημερών.

Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει ήδη την παραγγελία δεν είναι δυνατό να γίνει ακύρωση της παραγγελίας χωρίς επιστροφή των προϊόντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων θα εκδίδονται με την ίδια μορφή πληρωμής που επιλέχθηκε κατά τη στιγμή της αγοράς. Μόλις λάβουμε και επιθεωρήσουμε το προϊόν θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας. Παρακαλώ επιτρέψτε 15 μέρες για την πίστωση στο λογαριασμό σας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε δασμούς, φόρους ή έξοδα αποστολής. Εάν δεν έχετε λάβει την επιστροφή σας ακόμα, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο πριν η επιστροφή φανεί στο λογαριασμό σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν ολοκληρωθεί μια επιστροφή .

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Για περαιτέρω διευκρίνισεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: