Λίγα Λόγια Για Εμάς

Στη YOUTH LAB.,

ξαναγράφουμε τους

κανόνες της νεότητας

1

Με τη βοήθεια αναγνωρισμένων Ελλήνων επιστημόνων, μελετήσαμε σε βάθος τη βιολογία του δέρματος και ανακαλύψαμε πως το «κλειδί» της νεότητας βρίσκεται σε έναν μηχανισμό.

2

Και δεν είναι άλλος… από τον μεταβολισμό της επιδερμίδας, που εξασφαλίζει τη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος σε βάθος χρόνου.

3

Εμείς, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να βρούμε τον τρόπο να τον ενεργοποιήσουμε. Και τα καταφέραμε!

4

Εντοπίσαμε αυτά ακριβώς τα δραστικά συστατικά και τον κατάλληλο τρόπο διείσδυσης στο δέρμα, προκειμένου να ξυπνούν τον μεταβολισμό της επιδερμίδας!

Το «ξύπνημα» του μεταβολισμού της επιδερμίδας είναι η επιστημονική απάντηση της νεότητας!

Ξύπνα τον μεταβολισμό της επιδερμίδας σου

επιστήμη νεότητα

Εσύ ήξερες ότι η νεότητα πηγάζει από το “ξύπνημα” των μεταβολικών λειτουργιών της επιδερμίδας μας;

Οι επιστήμονες της YOUTH LAB., έχοντας μελετήσει σε βάθος τη βιολογία του δέρματος, ανακάλυψαν πως το «μυστικό» για μια νεανική επιδερμίδα κρύβεται στο «ξύπνημα» των μεταβολικών λειτουργιών της.

Γιατί μειώνονται οι μεταβολικοί ρυθμοί της επιδερμίδας;

O μεταβολισμός μας αρχίζει να λειτουργεί πιο αργά λόγω της φυσιολογικής φθοράς του χρόνου που επιβραδύνει τις βιολογικές λειτουργίες, με τα κύτταρα να μην τροφοδοτούνται έγκαιρα με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Παράλληλα, η καθημερινή έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, τους ρύπους και τις τοξίνες του περιβάλλοντος, επιβραδύνουν ακόμα περισσότερο τη φυσική ανασύσταση και επιδιόρθωση των κυττάρων του δέρματος.

Και κάπως έτσι, εμφανίζονται οι πανάδες, η θαμπάδα και φυσικά, οι ρυτίδες…

Για τη διατήρηση της νεότητας, οι επιστήμονες της YOUTH LAB. μελέτησαν τους τρόπους ενεργοποίησης των μεταβολικών λειτουργιών και κατάφεραν να βρουν τα κατάλληλα συστατικά που μπορούν να ξυπνήσουν τον μεταβολισμό της επιδερμίδας!

Χρησιμοποίησαν βιοσυμβατά ενεργά συστατικά που λειτουργούν ως «ξυπνητήρι» του μεταβολισμού της επιδερμίδας και αυξάνοντας ή μειώνοντας -ανάλογα με την περίπτωση- την ενζυμική δραστηριότητα των κυττάρων, συμβάλλουν στην επανενεργοποίηση των κυτταρικών λειτουργιών, ώστε η νεότητα να διατηρείται περισσότερο.

Τα βιοτεχνολογικά, φυσικά και φυτικά ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούμε στη YOUTH LAB., αναγνωρίζονται από το δέρμα ως… δικά του.
Έτσι, κατορθώνουν να διεισδύσουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας για να αναλάβουν δράση, το καθένα στοχεύοντας σε διαφορετικές μεταβολικές λειτουργίες.

Άλλα «ξυπνούν» την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, άλλα προστατεύουν τις πρωτεΐνες από την οξείδωση κι άλλα ξαναδίνουν ενέργεια στα γερασμένα κύτταρα.
Κάποια άλλα παραμένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και με τον κατάλληλο «αγγελιοφόρο», στέλνουν μήνυμα στις λειτουργίες επανόρθωσης των κυττάρων που αδρανούν.

Όλοι οι μηχανισμοί δράσης των ενεργών συστατικών που χρησιμοποιούμε στην YOUTH LAB., έχουν κοινό στόχο να «χτίσουν» μια επιδερμίδα υγιή, προστατευμένη από τις επιθέσεις και με… ενισχυμένους τους -μεταβολικούς- ρυθμούς της.

Στη YOUTH LAB. πιστεύουμε

στα αποτελέσματα που μπορεί

να φέρει η επιστήμη στη νεότητα!